Άρθρα

Πράσινη Σαλάτα με Grapefruit & Αβοκάντο

Άρθρα
2 Σχόλιο 10 November, 2023

Ακολουθεί ΣΟΥΠΕΡ συνταγή που δεν πρέπει να λείπει απο καμία vegan κουζίνα!! Πράσινη σαλάτα με grapefruit & avocado, νοστιμότατη και θρεπτικότατη, σε μόνο 5 λεπτά!!
Υλικά:
300 γρ. πράσινη σαλάτα
1 ροζ γκρέιπφρουτ
1 ρόδι (καθαρισμένο)
1 αβοκάντο (ώριμο)
2 κ.σ. κολοκυθόσπορο
Λίγα φύλλα δυόσμου
Λίγες Σταφίδες
Εκτέλεση:
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα φύλλα της σαλάτας πολύ καλά.
Καθαρίζουμε εξωτερικά το ροζ γκρέιπφρουτ και αφαιρούμε φλούδα και μεμβράνη.
Με κοφτερό μαχαίρι διαχωρίζουμε τα φιλέτα του φρούτου.
Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε κομμάτια.
Σε ένα μπολ σαλάτας βάλουμε τα στεγνά φύλλα σαλάτας, τα φιλέτα γκρέιπ φρουτ, το ρόδι, το αβοκάντο και τον κολοκυθόσπορο.

διαβάστε περισσότερα

Healthy Snacks

Άρθρα
2 Σχόλιο 24 October, 2023

Αυτή η συνταγή για ψητά αμύγδαλα και καρύδια θα γίνει το νέο αγαπημένο σου φθινοπωρινό σνακ, που θα σε γλυκάνει!
ΥΛΙΚΑ:
150 γρ. ωμά αμύγδαλα
100 γρ. καρυδόψιχα
1 κ.σ. λάδι καρύδας, λιωμένο ή ελαιόλαδο
40 γρ. μαύρη ζάχαρη
½-¾ κ.γλ. κανέλα
¼ κ.γλ. αλάτι
30 γρ. maple syrup ή σιρόπι αγαύης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και ψήνουμε στον αέρα στους 175 βαθμούς για 8 λεπτά!

διαβάστε περισσότερα

Κολοκυθοανθοί

Άρθρα
0 Σχόλιο 24 October, 2023

Κολοκυθοανθοί με κουρκούτι και φέτα ▪️
Ένα από τα πιο γευστικά καλοκαιρινά ορεκτικά είναι οι κολοκυθοανθοί με κουρκούτι, γεμισμένοι με φέτα.
Δείτε τη νόστιμη συνταγή εδώ: https://bit.ly/3LZi2OM

διαβάστε περισσότερα

Μελιτζάνες γεμιστές

Άρθρα
2 Σχόλιο 24 October, 2023

Μελιτζάνες γεμιστές

Μια λαχταριστή συνταγή, τώρα που είναι η εποχή τους.
▪️ Υλικά
2 μελιτζάνες
400 γρ ψιλοκομμένη ντομάτα
1 σκελίδα σκόρδο
Μια χούφτα ελιές χωρίς κουκούτσι
150 γραμμάρια μοτσαρέλα
Ρίγανη και βασιλικός
Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο

▪️ Εκτέλεση

Κόβουμε τις μελιτζάνες στη μέση, τις αλατίζουμε, ρίχνουμε λίγο λάδι και τις ψήνουμε για μισή ώρα στους 180 βαθμούς. Ετοιμάζουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα, προσθέτουμε λάδι, μια σκελίδα σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε την ντομάτα πάνω από τις μελιτζάνες, τη μοτσαρέλα, τις ελιές και ψήνουμε άλλα 10 λεπτά. Σερβίρουμε με λίγη ρίγανη και λίγα φύλλα βασιλικού.
Δείτε τη συνταγή : https://bit.ly/3N61Hrj

διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε αν εξυπηρετούμε την περιοχή σας